مواد لازم:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: 2/1 ، به صورت مکعبی شده
هویج: یک عدد تکه تکه شده
کرفس: 2 شاخه قطعه قطعه شده
پیاز: یک عدد خرد شده
سیب زمینی: یک عدد خرد شده
سیر: 4 حبه کاملا ریز شده
آب سبزیجات: 4 پیمانه
نمک: مقدار لازم
فلفل سیاه: مقدار لازم
پیازچه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده
طرز تهیه:
1- روغن را در قابلمه بریزید.
2- کدوهای مکعبی شکل، هویجها، کرفسها، پیازها را در روغن زیتون حدود 4 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
3- سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
4- آب سبزیجات را روی آنها بریزید.
5- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.
6- سپس حرارت را کم کرده و 30 دقیقه بگذارید آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.
7- نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.
8- با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کردهاید، بریزید.
9- روی آن را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید.